Författare Christian Danielsson

Om Christian

Författare Christian Danielsson

Christian Danielsson (f 1986) är uppvuxen i Sollefteå.

Efter flera år av att jobba inom allt ifrån restaurangyrket till marknadsundersökare bestämde Christian sig för att återvända till det han älskade som barn: att skriva.

Inledningen på boken som sedermera blev hans debutroman, Över gränsen, skrevs i slutet av 2018 och under vintern 2021-2022 skrev han den tredje och slutgiltiga versionen av boken.

Christian Danielssons böcker

Över Gränsen är en spionroman, spänningsroman / roman som utspelar sig i en alternativ verklighet. Författare Christian Danielsson.
Östra Europa är i spillror efter det senaste världskriget som slutade 1999. Terroristgruppen Organisationen har spridit kaos i flera år och planerar nu en attack som befaras att bli den värsta hittills. Den brittiska underrättelsetjänstens tidigare ansträngningar med att infiltrera terroristorganisationen har misslyckats.

I ett sista desperat försök rekryteras läkaren James Bell för att spionera på sin flickvän Deliah som misstänks vara en av världens mest eftersökta terrorister.

Utan någon att lita på, riskerar han sitt liv. Samtidigt slits han mellan att göra vad han vet är rätt och hans känslor för Deliah.

Köp Christian Danielssons böcker

Förlagets webbshop: Pocket | Inbunden
Nordic Design: Pocket | Inbunden

Över Gränsen finns som pocket, inbunden och som e-bok.