Publicerad den

Författaren – Marialuzia Snickars

Författaren Marialuzia Snickars

Om Marialuzia

Författare Marialuzia Snickars

Marialuzia Snickars, finlandssvensk författare med svenska som modersmål, född i Vasa, Finland.

Marialuzia bor sedan många år i Köpenhamn, men bodde i Stockholm på nittiotalet.  Hon älskar att skriva om kärlek och bor själv med sambon och katten Ib i den charmerande stadsdelen Christianshavn.

Hon har två vuxna söner som är de finaste människorna hon vet, är en passionerad förespråkare av en ekologisk vardag och av att fotografera.

Kvinnors rätt till sitt eget liv är temat i hennes första feelgood roman ”Till världens ände på stilettklackar”.

Marialuzia Snickars böcker

Till världens ände på stilettklackar är en feelgood roman / skönlitteratur. Av författaren Marialuzia Snickars.

Bokens handling

Boken handlar om krisen som man kan uppleva när barnen flyttar hemifrån och man plötsligt inser att man inte har något liv. Om man dessutom får sparken och kommer på att ens man är otrogen med en tjugofemåring, vad finns det kvar? Kan man hitta sin passion som man trodde var död? Eller är det kört?

Marianne reser sig ur askan och uppfinner sig själv igen genom att lyssna till sina nyvunna vänner, säga JA till livet och följa en klok Wicca och hennes korps råd, men också genom att lyssna till den viktigaste personen i hennes liv, – henne själv.

Hon kommer ut på ett äventyr som hon aldrig vågat drömma om och finner sig själv på en strand på Öland, med kameran i handen – och stilettklackarna på!

Kommer sen vår – tidig sommar 2023