Publicerad den

Hemsida med webbutik – Mormors Julstuga

Hjälp med hemsidan - Mormors Julstuga


Birte Berg på Mormors Julstuga hade under många år skapat underbara tomtar, vättar och andra hantverksprodukter som hon sålde på marknader.

Birte bad mig om en hemsida som både presenterar henne, företaget och hennes tomtar.
Hon ville också ha en webbshop så att hon kunde utöka försäljningen och nå ut till fler kunder.

Under åren har hon fått hjälp med diverse saker. Jag fungerar som support för hennes sida och gör diverse förändringar när det behövs. Det kan vara allt ifrån att göra en banner till att ändra fraktkostnaderna. Ibland skickar hon en bild som hon inte blev nöjd med och som behövde någon justering.

Att vara support blir inte så dyrt som många tror.
I och med att jag har skapat sidan så vet jag precis hur den fungerar och vad jag behöver göra.
De flesta ändringar tar bara 15-30 minuter att ordna. En liten kostnad mot den tid hon själv hade behövt lägga för att lösa “problemet”.

Referens

Birte har skrivit en fin recension till mig. Stort tack för de fina orden! ❤

Till min hemsida och webb-shop anlitade jag Nordic Design & Förlag och blev väldigt nöjd. Funktionerna är riktig bra. Det var svårt för mig att veta exakt vad jag behövde/ville ha. Min kunskap om vad som är bra, vilka möjligheter som finns är inte tillräckliga för det. Jag ville först ha en hemsida för att presentera mina produkter, längre fram ville jag ha en webb-shop.

Sissel Blom kom med många förslag, förklarade vad som är bra för mig att ha. Hennes kunskaper var ovärderliga!
Utöver att ha en funktionell webbshop med bra struktur är det viktigt att den är snygg och tilltalande. Sissel Blom har en konstnärlig blick och sinne för det estetiska så hon fick fria händer med design och layout. Jag blev riktig nöjd med resultatet.Birte Berg / Mormors Julstuga