Publicerad den

Min egen Webbutik – Nordic Design

Hemsida med webbutik - Nordic Design & Förlag

Hemsida för företag - Nordic Design & FörlagI 20 års tid har jag drivit hemsidan Nordic Design. I och med att det är jag som har både Nordic Design och Nordic Design & Förlag så har jag samma runda logga till båda.

Nordic Design skapade jag för att sälja presentartiklar och hantverksprodukter. Under åren har produktutbudet varierat. Från början var den enbart riktad till världen. Den fanns på både engelska och svenska och du kunde betala med olika valutor. Då sålde jag glas från Kosta Boda, Orrefors, Ekelunds textilier, Dalahästar osv.

Idag är den mer riktad mot Sverige. Den finns bara på svenska och har inte fler valutor. Idag säljer jag både presentartiklar och hantverk men har gått mer in för att sälja digitala filer i form av mönster och arbetsbeskrivningar.

Nordic Design är ett bevis på hur en hemsida kan utveckla sig över tid! Den anpassas efter vad man för stunden väljer att sälja och inrikta sig på. Det är garanterat inte den sista uppdateringen som sker. Planen är att framöver lägga upp de böcker jag ger ut och ihop med en del trycksaker.

Nu hjälper jag andra företag att starta sin egen webbshop / webbutik! Läs mer här »